Search found 84 matches

by randomnovice
Sun Jun 18, 2017 3:49 pm
Forum: Support and Development
Topic: [SOLVED] Debugging using ZeroBrane Studio
Replies: 14
Views: 3466

Re: Debugging using ZeroBrane Studio

Shall I change the call of
love.load()

in love.run() to

love.load({"-debug"}) ??
by randomnovice
Sun Jun 18, 2017 3:47 pm
Forum: Support and Development
Topic: [SOLVED] Debugging using ZeroBrane Studio
Replies: 14
Views: 3466

Re: Debugging using ZeroBrane Studio

Thanks both. I did try that line before but I actually get an error:

Error
main.ua:64: attempt to get length of local 'arg' (a nil value)

Traceback

main.lua:64: in function 'load'
main.lua:8: in function <main.lua:3>
[C]: in funtion 'xpcall'
by randomnovice
Sat Jun 17, 2017 7:19 am
Forum: Support and Development
Topic: [SOLVED] Debugging using ZeroBrane Studio
Replies: 14
Views: 3466

Re: Debugging using ZeroBrane Studio

Thanks both, The problem with testing step-by-step is in this case it's an AI and the issue is sporadic. Sometimes it runs absolutely fine multiple times in a row. Other times the AI just gets stuck somewhere. I'll just have to re-check all the loops and try to find one that could somehow get stuck....
by randomnovice
Fri Jun 16, 2017 2:53 pm
Forum: Support and Development
Topic: [SOLVED] Debugging using ZeroBrane Studio
Replies: 14
Views: 3466

[SOLVED] Debugging using ZeroBrane Studio

Hi folks, I'm running into an occasional spinning wheel of death bug (infinite loop somewhere!?) and my programme is long enough and (probably unnecessarily) complicated enough that it's not easy to spot exactly where/how. I wrote it using TextEdit before discovering the wonders of ZeroBrane (which ...