[Solved] TEsound v1.3 question

Questions about the LÖVE API, installing LÖVE and other support related questions go here.
Forum rules
Before you make a thread asking for help, read this.
Post Reply
User avatar
buhb11
Citizen
Posts: 81
Joined: Wed Dec 26, 2012 8:59 pm

[Solved] TEsound v1.3 question

Post by buhb11 » Sun May 05, 2013 8:37 am

Hello lovers!

I want to play a music using sound but every time when I start the game i hear just a crack.Can you give me an example in loading an music file please?
Thanks for reading.
Last edited by buhb11 on Sun May 05, 2013 5:56 pm, edited 1 time in total.
I found Love very enjoyable and nice!

User avatar
MadByte
Party member
Posts: 495
Joined: Fri May 03, 2013 6:42 pm
Location: Germany

Re: TEsound v1.3 question

Post by MadByte » Sun May 05, 2013 10:14 am


User avatar
rhezalouis
Party member
Posts: 100
Joined: Mon Dec 07, 2009 10:27 am
Location: Indonesia
Contact:

Re: TEsound v1.3 question

Post by rhezalouis » Sun May 05, 2013 12:53 pm

Please post your *.love file so that other people could check whether the problem is with the *.mp3 file, or the code, etc. :huh:
Attachments
buhb11-sampleAudioLoad.love
LÖVE 0.8.0
(187.72 KiB) Downloaded 32 times
Aargh, I am wasting my posts! My citizenshiiiip... :o

User avatar
buhb11
Citizen
Posts: 81
Joined: Wed Dec 26, 2012 8:59 pm

Re: TEsound v1.3 question

Post by buhb11 » Sun May 05, 2013 5:39 pm

rhezalouis wrote:Please post your *.love file so that other people could check whether the problem is with the *.mp3 file, or the code, etc. :huh:
Thanks for giveing an exemple i am going to look into it and implement it in my game.Sorry for not sharing the love but currently i am working at this game and is not ready to be seen :D
I found Love very enjoyable and nice!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests